TimoAunio Spekulointia isossa kuvassa

Järki ratkaisulla Suomi nousuun .

Olen tuossa miettinyt mikä siinä nyky poliitikoitten on niin vaikeeta tajuta . Maailmas kun jotan 7,4 miljardia ihmistä nykyään . Niin jos nyt kylmän viileästi tehtäis maailman laajuinen kampanja . Jotta Suomi haluaa vastaanottaa koulutettuja 20-34 vuotiaita naisia vaikka 10 000 alkupaloiksi . Suomen valtio hyötyis valtavasti monessakin mielessä . Suomessa on esim tuhansia miehiä jotka pelkästään naisen puuttumisen takia ovat esim masentuneita ja siksi työkyvyttömiä jne .

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän tuominenanttijuhani kuva
Antti Tuominen

Eräänlainen märkäuni tämäkin: Työttömälle alkoholisoituneelle suomalaismiehelle valtion kustantama korkeasti koulutettu masennuksenpoistaja. Mutta kuinka kauan masennus pysyy karussa tällä metodilla? Entä jos korkeasti koulutettu masennuksenpoistaja masentuu itse pimeässä pohjolassa? No, hauska idea anyway. Eiköhän laiteta kansalaisaloite vireille.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Niin tasa-arvovaltuutettu on laiminlyönyt työnsä täysin kun nythän tänne on luikerrellut pääasiassa miehiä .

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Oliskin korkeasti koulutettuja maahanmuuttaja naisia. Mutta juuri heistä taitaa olla pulaa

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Venezuelasta tulis heti . Venäjältä , Ukrainasta jne tulisivat . Miksei oteta ?
Jotain kristittyjä vaikka Intiasta jne.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Totta eikä mitään musliminaisia

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

On vaikea olla näkemättä ratkaisuehdotuksesi järkevyyttä. Määrä voisi olla suurempikin; esim. samaa luokkaa kun viime vuosina maahan saapuneet saman ikäluokan niin-ja-näin -koulutetut miehet. Tuplat jopa.

Miksipä ei; maa nousee alennustilastaan sellaista tahtia, etteivät harmaimmatkaan tilastot kykene pysymään perässä. Yleinen vetelehtivä paskanjauhanta puolittuu. Alko menee konkurssiin. Voidaan unohtaa enkelisijoittaminen luurinnäpläyssoftaan ja haudata sossu "sixfeetunder". Osalla säästyneistä rahoista nostetaan mäkihyppy entiseen kukoistukseensa.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Tuolla on katkeroituvii yksin jääneitä Soomi miehiä .. Miksei nähdä helppoi ratkaisui ?

Nyt kun Uudellemaalle ennätysmäärä asuntoja valmistuu . Vaalirahoittaja sijoittajat jotka vivuttanut lainansa .
Haluavat niihin asukkaita jostain päin , koska muuten konkurssi uhkaa.

Niin miksei Suomalaisen miehen edun mukaisesta näkökulmasta vähän voitais valikoida tulijoita ? Koska hänen selkä nahasta ruoskituista verorahoista lystiä kumminkin rahoitetaan .

Käyttäjän JuhaTeurokoski kuva
Juha Teurokoski

No on aika tökerö ehdotus, jos maahanmuuton tärkein kriteeri on suomalaisen perusjuntin masennuksen poistaminen naisen avulla. Huomaatko itsekään miten kestämätön ajatus tällainen on? Mikseivät ne suomalaiset perusmiehet yritä saada suomalaista naista itselleen? Jos naisia ei ole maaseudulla tarpeeksi, niin pitää lähteä kokeilemaan kaupungista.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Ota sinä vaikka 50 maahanmuuttaja miestä kotias asuu alkupaloiksi . Niitä riittää Suomessakin yllinkyllin . Huomaatko itsekään miten kestämätön tilanne on ?

Mut on miehiä jotka sitkeistä yrityksistä huolimatta löytää yksikin nainen ovat jääneet yksin .

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Naiset ei juuri raiskaa ja aika vähän naisia on terroristeissakin, väkivaltaa naiset tekevät vähemmän, yksikään maahanmuuttajanainen ei ole tiettävästi tappanut tai edes kunnolla mukiloinut suomalaisia.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Soittelin kavereilta läpi mitä mieltä tämmöisestä . Jopa kylmäsydämiseksi rasistiksi leimatut kannatti lämmin sydämisesti ajatusta .

Mikä siinä on niin vaikeeta yksinkertasia asoita tajuta ?

Montako sataa miljoonaa euroa pitää yksin jääneitten miesten vihan tunteen kitkemis yrityksiin käyttää ?

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Saisivatko nämä naiset itse päättää, ottavatko kumppanikseen kuvaamasi kaltaisen juopohkon alavireisen turakaisen vai pakottaisiko valtio heidät ukkojen alaisuuteen esim. oleskeluluvan ehtona? Jos jälkimmäinen on haaveesi, niin missä määrin se loppujen lopuksi eroaa ISn, Talebanin tai Boko haramin tms. ukkokerhojen suhtautumisesta naisiin?

”Montako sataa miljoonaa euroa pitää yksin jääneitten miesten vihan tunteen kitkemis yrityksiin käyttää ?” Ei euroakaan. Riittää, että jokainen, onpa yksin tai ei, tajuaa, että on velvollinen itsehillintään.

Käyttäjän tuominenanttijuhani kuva
Antti Tuominen

Vaikka ehdotus on hölmöin kuulemani aikoihin, kannatan sitä varauksetta!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset