TimoAunio Spekulointia isossa kuvassa

Liikunnan merkitys järjen valon kirkkauteen

Olen us-blogeikin lukiessani havainnut semmoista . Jotta kun fiksuina , oivaltavina ja järjen valoa sisältävinä pitämiäni blogien kirjoittajien taustoi tutkii . Niin pitkäkestoisen fyysisen aerobisen liikunnan harrastus ja joku luontoon liittyvä harrastus yhteys löytyy . Ihan nopeesti kun myös heittää esimerkkei tunnetuista tolkku tyyppeistä . Urho Kekkonen hiihto oli lähellä sydäntä . Sauli Niinistö jääkiekkoa ja rullaluistelua . Käytännön esimerkkien lista on pitkä . Itsensä liikuttamisen ilosta nauttivat oivaltavat myös jotta ilo tulee itsestä sisältä . Rahasta , materiasta ja muista se ei ole riippuvainen .

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Itsensä liikuttamisen ilosta nauttivat oivaltavat myös jotta ilo tulee itsestä sisältä . Rahasta , materiasta ja muista se ei ole riippuvainen ."

Tämä oppi tulee valitettavasti vasta sitten kun rahaa on sen verran että voi huomata ettei siitä tule se onni ja ilo jota ihminen etsii.

Kun ihminen on tämän havainnon tehnyt, niin vasta sitten herää halu juntoiluun ..... että jos se ei kerran tule rahasta niin kenties sitten siitä kuntoilusta ???

Köyhät tyytyvät useimmiten olemaan kuntoilematta ja haaveilemaan rahasta, koska on vielä luja usko siihen että ilo ja onni on kiinni rahasta. :)

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Jaksaako Timo vieä illalla lähteä lenkille. Olen saanut sen käsityksen että teet raskaita töitä

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Vaihtelevasti . Riippuu työpäivästä , työmatka ajasta , inspiraatiosta jne. Silloin kun vapaapäiviä yritän jotain aina keksiä jotta jonkunlainen kondis pysyis .

Toimituksen poiminnat