TimoAunio Spekulointia isossa kuvassa

Viimeinen niitti , mitta tuli täyteen

Nyt kun vastuuttomat ay-änkyrät lakkoilemalla tuhoaa isänmaatamme . Mitään muuta vaihtoehtoa ei ollut kuin erota liitosta. Liityin ytk-kassaan . Palkkojeni perintäänkään en ole ikinä ayliittoa tarvinnut . Olen ne itse puristanut tai muistanut kostaa veätykset . Yksi niitti oli Siikarannan myynti . Joka kymmenil työmaillani käydessäni kuulin ja havaitsin olleen tärkeä levähdys&virkistys paikka . Eräänlainen henkireikä rakennus ammatti miehille . Voisi miettiä .Miksette ayliitot käytä ahnehtimianne miljardien eurojen omaisuuksia Suomalaisten nuorten kouluttamiseksi ammattiin ja töihin ?? Miksi pumppaatte omaan käyttöön köyhiltä jäseniltä kerättyjä varoja ja mikä pahinta rahoitatte puolueita joita en edes kannata ?? Ehkä rakennusliitto ei sikamaisimmasta päästä ole . Mutta kun katsoo tän päivän ay-lakko kenraaleitten änkyrämäisiä röyhkeitä naamoja . Niin näkee ettei teitä hävetä mikään , mutta minua alkaa hävettää jotta olen sikailuanne rahoittanut .

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Selvisit onneksi hengissä näistä kaameista lakoista, joista suuri osa suomen lapsista ei selvinnyt.

Valtion menetyksetkin oli useita miljardeja.

Käyttäjän AnttiMikkola1 kuva
Antti Mikkola

JHL kahden päivän lakko. Never again.

Käyttäjän hoikanpoika kuva
Ari Mikkola

Olen myös kovasti ihmetellyt että miksi ja mitä varten liitot keräävät valtavia omaisuuksia.
Tietenkin varallisuutta on hyvä kohtuudella olla mutta kun tuntuu julkisuudessa olevan tietoja että varallisuudet ovat sadoissa miljoonissa ja pääomatulot on jo suurempia kuin jäsenmaksutulot.
Jotenkin tuntuisi että rahat joita tuntuu kertyvän voisi käyttää jotenkin konkreettisemmin jäsenten hyvinvointiin. Työttömyyspäivärahoihinhan liittojen rahaa ei mene kun ne maksetaan 95pros valtion rahoista.
Tuettuja lomia ja kuntoutuksia ja ennenkaikkea terveyspalveluja jäsenille eli esim työterveyspalveluista liiton jäsenille paras mahdollinen palvelupaketti ja hoitoonpääsy yksityisille pikalinjaa pitkin eikä vuosien jonottamisella julkisen kautta.
Käsittääkseni yleishyödyllinen yhteisö verovapaudella ei edes saisi valtavia voittoja kerätä muttei koske ilmeisesti ammattiliittoja se.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Jos yrittää tätäkin aihetta oikeasti ymmärtää, huomaa, että kyseessä on yksi esimerkki yhteiskunnan kahtiajaosta, jossa yhä enemmän kuunnellaan vain 'omiaan'. Miten Sipiläkin voisi väärässä olla kun jo yksi lähde luulisi ay-väen vakuttavan, talousnobelisti Bengt Holmströmin?* Jos nyt ei häntä usko niin ketä sitten? Jäljelle jää siis vain pakko.

Toinen laita sitten kertoo meille, että olkoon mikä nobelisti tahansa, on Benkku pelkkä eliitin kätyri joka jutuissa ole mitään järkeä, Suomesta halutaan taloudellisten seikkojen takia myös kehitysmaa jolloin muka kehitysmaa pärjäisi taloustaistossa toista kehitysmaata vastaan, Suomi tällöin vaikka Kiinaa. Siksi jyrkkä EI ja jatketaan suurinpiirtein vanhaan malliin.

Jäljelle jää se kenen ääni ei kuulu tässä klassisessa JUU/EI jaossa eli ne** jotka olisivat oikeasti valmiita vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin uusilla ideoilla työn verottamisesta robotti sun muihin veroihin.

*

https://yle.fi/uutiset/3-10470537

"Lakkoilu kertoo siitä, että Suomessa ei ymmärretä työn muutosta – talousnobelisti Bengt Holmström kehottaa ay-liikettä heräämään uuteen maailmaan"

**

https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-hallituksen...

Juha Saari

Maailmaan mahtuu erilaisia mielipiteitä. Hyvä niin. Holmströmin mielipide on yksi muiden joukossa. Ja mikä se auvoinen "uusi maailma" sitten on. Se, että sallitaan ulkolainen halpatyövoima sillä perusteella, että saavat huonompia sosiaalietuuksia. Viisaalta mieheltä jotain ihan päätöntä. Mitä jos tämä ulkomaalainen sairastuu vakavasti. Sairaalan portit eivät aukene, kun ei siitä ole maksanutkaan. Jätetään siis pihalle virumaan vai... Sipilän ja yrittäjien maailma, kuulostaa varmasti hyvältä riippuen keneltä kysyy..... Siitä uudesta maailmasta olisi hyvä neuvotella YHDESSÄ, ja kuunnella eikä tehdä kuten nyt vähemmistöhallitus(kannatus 38%) junttaa yrittäjien mantraa eteenpäin.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Jos uudeltamaalta löytyy isojakin työmaita joissa kukaan ei puhu Suomea . Miten ayliitot on mahdollistanut tämän ja henkilöstö vuokrauksen joissa minuutin irtisanomis aika . Kun firmat eivät uskalla omille firman kirjoil ottaa ..kun irtisanomis laki epäedullinem kuulemma ..

Toni Tamminen

Suomi on kohta maa, jossa kukaan ei puhu suomea. Ja muistettakoon se tästä eteenpäin, että se oli näiden lakkojen syy ja seuraus.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Toivotamme stressittömiä päiviä uudessa kassassasi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset