TimoAunio Spekulointia isossa kuvassa

Mennään kaikki lakkoon

Olen alkanut miettii jotta miksei mentäs kaikki yhdessä lakkoon ? Minkä takia me Suomalaiset vastakkain asetetutaan toisiamme vastuun . Mun pitäs huomen mennä töihin , minkä takia turhaan sinnitellä ja kitkutella töissä kun hallituskin on riistäjä jne. ?? Poliisit , sairaanhoitajat , ministerit , siivoojat , bussikuskit jne . Kaikki yhdessä , laitetaan Suomi seis . Näytetään lakkoon menemällä jotta meissä on voimaa !!!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Mul on kuukausien eväät jemmassa . Patruunoita riittävästi . Pystyn elää metsässä vuosia . Ja kun anarkia pääsee valloilleen kun poliisitkin on lakossa jne. Pääsen "kalavelkoikin" makselee kun tuomioita ei tule kun tuomaritkin on lakossa . Kyllä se mulle käy :)

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Mielenmaisemasi on hyvin omintakeinen.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Tuollainen hahmottelemasi yhteiskunnan "uudelleenkäynnistäminen"* voisi olla selkeyttävä toimenpide -- saisi joka tahon miettimään, mikä yhteiskunnan alkuperäinen tarkoitus olikaan. Oliko se omistajatahojen voitonmaksimoimisen varmistaminen vaiko hyvän elinympäristön takaaminen kaikille?

*Näin yhdessä mielenosoituksessa otetussa valokuvassa vuosia sitten hyvän iskulauseen, joka oli esitetty tietokoneen antaman ilmoituksen kaltaisena: "Järjestelmävirhe! Käynnistä systeemi uudelleen."

Petri Lavonen

Kukin tavallaan. Sulla ei ilmeisesti ole nälkäisiä lapsia joilta ay- liike vievät ruuan, koska Antti Rinne?

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Älä Timo Hättäile....jaksa vielä vähä ootella, nii kohtaha myö mennääkii

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mee sää vaan, ni me muut sitten naureskellaan :)

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Olisit nyt kerrankin samaa mieltä ja nostattamassa yhdessä lakkohurmos henkeä. Mut toisaalta pystytkö petteri mennä lakkoon , siis käytkö jossain töissä mistä voit lakkoon mennä ?

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Naurettavaa säälittävää pilipali pelleilyä kun jollain "ylityökielto" lakoil näpräillään . Lapsellista touhua, hävetkää aikuiset miehet .
Kunnolla kerralla miehekkäästi Suomi seis !!!

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Ei lakkoilu ole kivaa on kuin olis pahaa tekemässä pisin lakko jossa olen ollut kesti 7 viikkoa ei tullut tiliä, rahat loppui, lomat lyheni ja vit...i raskaasti. Liitolta loppui fyrkat onneksi Työväensäästöpankki antoi 2000 markan lakkolainan.
Sen voin sanoa emme varmasti olisi olleet jonkin punavihervasemmiston valtaan pääsyn puolesta lakossa niinkuin nyt näyttää olevan.

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Lakotuttais niin pirusti mutta mitenkäs eläkeläisenä lakkoilet. Niin siis että miksi lakottuttais, no nämä rispaantuneet leikellyt indeksit, elämisen kallistuminen ja sekin harmittaa kun muisti alkaa pätkiä ja askel lyhetä. Ja sitten vielä kadehdituttaa kun palkansaajien käteen jäävä raha senkun paisuu ja eläkeläisellä pienenee kuin se teeri, vai mikä lintu se nyt oli, maailmanlopun edellä.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

No eläkeläisen on hankala lakkoilla . Mut kun Suomi saatas seisahtuu niin eläkkeutähän ei maksettas . Niin et vois eläkkeitten pienuuttakaan lakkoilla kun eläkettä ei olis ollenkaan .

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Kiitokset näistä lohdun sanoista, helpotti

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio Vastaus kommenttiin #15

Uuno Turhapuron slogani : Minun on pakko päästä töihin jotta voin jäähä lomalle :)

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Ovatko ayväki Venäjän trolleja ?? Luhistavat Suomen talouden jolloin olisimme vain suupala kun Venäjä ottaisi haltuun Suomenkin .

Toimituksen poiminnat