Joukko masokistinen itseään ruoskiva kansa

Kun miettii isossa kuvassa suhteellisuuksia eri asioista . Uutisia danskebankin satojen miljardien eurojen rahanpesusta .https://yle.fi/uutiset/3-10411906

Suomen kireästä finanssi valvonnasta kun muutaman tuhat euroa talletat ,niin kuulustelu alkuperästä käydään . Ymmärtää Tanskalaiset vuosisatoi vanhoina kuuluisina vauraana kauppias kansana , jotka Suomestakin aina vaan enemmän omistavat . Suomen noudattamista itselleen haitallisista pakotteista Venäjälle , joita muut ei noudata . Näkökulmana nyt ilmitulleessa Airiston helmes oy jossa syyllistetään(karkotetaan) kaikki Ehkä vain pröystäilevät öky miljonäärit Venäläiset sijoittajat Suomesta . Italian todennäköisestä tulevasta pankkikriisistä kun tahalleen on velkaannuttu ja lasku Kreikan tyyliin maksatetaan muilla Eu:mailla.
Italian mafian pakolaisten salakuljetuksista käärimil miljardeil , muut maksaa haitat yms kulut . Sitten kun miettii Suomalaissii . Iso osa ei omista kuin velkaa sekä auton josta vain mielipuolinen autovero on tehty Suomessa . Autol käytöstä kaikenlisäksi sakotetaan&verotetaan mielipuolisen raskaasti . Sitten miettii poliitikoita jotka ovat mukamas kantavat lasten tulevaisuudesta huolta , mutta ovat velkaannuttaneet Suomea yli 100 miljardil eurol. Noi valtionvelat jää näitten lasten maksettaviksi, ymmärtääkö he sitä ? Satsataan verorahoi innovatiivisiin tutkimushankkeisiin kouluissa . Ja sit kun tuote kypsymäs kukoistukseen esim rikkaat Tanskalaiset ostaa ne pois . Suomes myös kansalaisii syyllistetään maksumiehiksi muisen maiden teollisuuksien saasteista.

Sit ylirehellisii halutaan olla, ruoskitaan toisiamme jostain täysin mitättömistä asioista . Moralisoidaan jostain taksikuiteista . Jos joku yhden sanan tai lauseen möhlii ja sanoo väärin . Käytetään tuhansia työtunteja kansakunnan voimavaroi siitä syyllistämisen jankuttamiseen .

Niin pistää miettimään mitä ihmeen hyötyä esim ylirehellisyydestä on ? Mitä hyötyy tästä itsemme ruoskimisesta ja toistemme ruoskimisesta on ?

Kun vielä suuri osa kansalaisistamme on todellisuudessa köyhähköä , velkaantunutta ja elää käytännössä kädestä suuhun . Joku Kiina-Usa pakote riita eskaloituessaan vetää polvilleen puoli Suomeakin äkkiä . Koko ajan Suomen rajojen sisäl olevia omistuksia valuu pois Suomesta .
Ei ne siellä danskebankilkaan mitään todellista syyllisyyttä rahanpesusta tunne kun ovat helppoo rahaa itselleen tehneet ja vaurastuneet lisää .

TimoAunio
Sitoutumaton Helsinki
Ehdolla presidentinvaaleissa

Blogini jutut ovat täysin omiani .
Köyhän kelpo harrastus on näkökulmilla grillaus .

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu