TimoAunio Spekulointia isossa kuvassa

Ero ryntäys ammatti liitoista alkaa NYT !

https://yle.fi/uutiset/3-10418071 Ne jotka eivät koe vaaliehdokkaidensa olevan vasemmistoliitossa harkitsevat varmasti eroa ammattiliitosta nytten . Ay-väki tunnustaa tukevansa miljoonilla euroilla tiettyi poliitikkoja. Itse olen rakennusliitos ollut yli 10 vuotta . Nyt joudun tosissaan puntaroimaan haluanko rahoittaa LiAnderssonin ja Suldaan Ahmedin vaalikampanjaa . Voivoi . Saatanpa harkita eroa ammattiliitosta .

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (28 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ero vaan ihan rauhassa, voi olla, että tulee yksinäistä. :)

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Sdpn politrukki Ritala . Oletko miettinyt paljonko kansataloudellista tuhoa ammattiliitot on saanut aikaan satsaamal sdp&vasureihin ja Tarja Halosen pressaksi saamiseksi ? Paljonko valtion lainaa on triplattu noiden ansiosta . Nyt kun tämä hallitus pakon edessä kiristänyt vyötä niin se kikyt jne on muka Sipilän jne vika . Jos sdp&vasurit pääsis puikkoihin valtionlaina olis kait 200 miljardia äkkiä .

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

No en ole kyllä koskaan demareita äänestänyt, mutta jos blogisti niin sanoo, niin pakko se on uskoa viisaita sanoja :)

Paljon tyhjää höpötystä, mutta sana on vapaa, anna mennä vaan.

Käyttäjän mikkonummelin kuva
Mikko Nummelin

Puolueiden tukeminen vaaleissa on ammattiliitoille tietenkin riski, mutta harkittu sellainen. Palvelualan ammattiliiton, joka edustaa matalapalkka-aloja, tapauksessa johdolla on hyvä luottamus siihen, että riittävän suuri osa jäsenkunnasta kannattaa liiton tukemia vasemmistopuolueita ja että näiden puolueiden mahdolliseen työvoimapolitiikkaan hallitusvastuussa ollessaankin uskallettaisiin etukäteen luottaa. Osa liitoista taas katsoo riskien olevan liian suurten eivätkä siksi puolueita tue.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Jos vasemmiston kannatus yleisesti alle 10% . Niin en usko jotta pamilaisista se olisi yli 50% . Tänä nopean tiedonkulun aikana jäsenet saattavat tehdä omii nopeitakin ratkaisuja .

Käyttäjän mikkonummelin kuva
Mikko Nummelin

Vasemmistolla ei tässä tietenkään tarkoiteta pelkästään Vasemmistoliittoa vaan myös SDP:tä ja Vihreitä. Näiden yhteinen kannatus erityisesti SDP:n kannatusosuuden ansiosta ylittänee PAM:in työntekijöiden piirissä jopa 60%. Lisäksi on huomattava, että kun ammattiliitot tukevat puolueita, ennemmin kuin siirtämällä rahaa suoraan koko puolueen listan käyttöön, ne valitsevat tukemisensa kohti yksittäisiä ehdokkaita, joilla on pitkäaikaista ja hyvämaineista ammattiyhdistystaustaa.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kokoomushan on muistaakseni ilmoittautunut työväenpuolueeksi. Saako se tukea myös?

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Niin jonkun on tuettava yrityksii jotta joillakin olis tuetettavana sitten työntekijöitä joita yrityksil olisi . Ilman kanaa ei oo munia joiden oikeuksia ajaa joilta jäsenmaksut tulee . Kauheen erisuuntiin köyttä ei kantsi kait vetää vois luulla , kun lypsettävä lehemä on yhteinen :) .

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Hullu saa olla, mutta kaltaiseksi ei kannata ryhtyä.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Muut puolueet kampanjoivat ilmeisesti "omilla rahoillaan" vai?

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Nyt nopean tiedonkulun aikana ihmiset tiedostavat asioita paremmin . Ja jos joku ei halua osallistuu jonkun yksilön vaaliehdokkuuden tukemiseen . Netis on nopee erota liitoista jne. Mut tietenkin jos haluu tukee jokuhan voi liittyykin sen takii liittoon jne. Kirkostakin ero piikki kun joku möhlii jonkun lausunnon julkisuuteen vahingos .

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

No henkilökohtaisesti olen lupautunut avustamaan erästä Vasemmistoliiton ehdokasta Eduskuntavaalikampanjassa, eli tällaista aineetonta tukeakin läpimenoon tarvitaan... Toisekseen en ole hötkyillyt kirkosta eroamaan pikkujuttujen takia, niin sattuipa, että pyydettiin vähän aikaa sitten jopa Seurakuntavaaleihin ehdolle. Kampanjoin kyllä omilla varoillani vaikka vaalilista koostuukin sossuista ja vassareista ja muista sitoutumattomista.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Kokoomus kampanjoi pankkien rahoilla..tahdotko tukea bankstereita?

Ainiin..kokoomus on jo järjestänyt ettei sitä edes kysytä sinulta.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

On Suomen etu jotta meillä on edustuksellinen kokoomus taustainen järki presidentti nytten . Aikoinaan oli Ay-sdp Halonen joka poisti maamiinat , ja pakotti alistumaan syvaitsemaan kaikkee ala-arvoista ja kaikenmaailman Jani Toivoloista tuli lähes kansallissankareita . Sietäis hävetä .

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Kerrotko lisää Halosen keinoista pakottaa sinua johonkin?

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio Vastaus kommenttiin #14

https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/sisaminister...

Isossa kuvassa se multikultti aivopesu johon hän alisti Suomea on järkyttävää .. nyt on järki palautumassa hiljokseen . Tuostakin lausunnosta olisi suvakit 4 vuotta sitten Mykkäsel eroa ja rikostutkintaa vaatineet ..

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino Vastaus kommenttiin #18

Missä kohtaa tuota juttua kerrotaan Halosen keinoista pakottaa sinua?

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio Vastaus kommenttiin #23

Kun tajuaa mikä Suomalaisen miehen henkinen murskaamis operaatio on seta Halosen aikana ollut on ihan järkyttävää . Kuinka mielöttömät verovapaat miljardi omaisuudet on koneistona ollut tukemassa hänen pöhläilyjä . Ja syy yhteys tiedon vääristäminen ihmisten mielissä kuvottaa .

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Voisiko joku kertoa mitä on ay-liikkeen yleishyödyllisyys? Jos blogistin väite, että hänen liittonsa tukee vain tiettyjen ehdokkaitten vaalikampanjoita pitää paikkansa, onko kysymys silloinkin yleishyödyllisyydestä? Liiton kai pitäisi ajaa jäsentensä etua. Onko liitto päättänyt, että pelkästään ko. ehdokkaat pystyvät siihen?

Toinen kysymys: Mihin perustuu työnantajan velvoite hoitaa ay-jäsenmaksun periminen ja tilitys palkasta? Olen erään yleishyödyllisen (omakotiliitto) yhdistyksen jäsen ja joudun maksamaan jäsenmaksuni itse. Jos vastaus on, kuten luulen, sopimukseen EK:n kanssa, ihmettelen miksi tätä sopimusta ei pureta vastatoimena laittomille lakoille?

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Työnantajat itse halusivat maksaa sen maksun.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Työnantajat ovat tyhmiä, kuten tiedät. Mutta Vellu, kerrohan sinä miten ay-liike toteuttaa yleishyödyllisyyttä?

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino Vastaus kommenttiin #19

En voi sille mitään,että pidät työnantajia tyhminä.

En koe tarvetta kertoa sinulle tuollaista,mutta kokeile ihmeessä selvittää ja kerro meille muillekin.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari Vastaus kommenttiin #24

Kysyin vaikka minulla ei ole lähteitä mielipiteeseeni.

"Vellu Heino 25.7.2018 15:33 Tiesitkö,että tällä palstalla mielipiteitä ilman lähteitä ei saa esittää,koska silloin on trolli? "

Vastata voivat ne, jotka pystyvät kertomaan mielipiteensä vapaasti, ilman maksettuja "lähteitä". Yleishyödyllisyyden näköjään ohitit.

PS, sitaatissa oli virhe: pitää olla "koska silloin EI ole trolli", trollihan esittää maksettuja mielipiteitä.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Ex TEHY:n johtaja, Jaana Laitinen-Pesola on kokomuslainen kansanedustaja. Onkohan saanut liitolta kampanja-apua?

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

"Palvelualojen ammattiliitto PAM aikoo tukea ensi kevään eduskuntavaaleissa vasemmistoehdokkaita sadoilla tuhansilla euroilla, PAMin ja myös SAK:n edustajiston puheenjohtaja Ann Selin paljastaa Ylen Ykkösaamussa."

En minä väitä vaan tuossa ylen uutisessa näin kerrottaan . Minkäs minä sille voin Siitä en ole varma vielä onko rakennusliitto noiden vietävissä .

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Valtamedia tuntuu onnistuneen aivopesemään kansan omaksumaan asiakkaan tai työnantajan eikä työntekijän asenteen.

Veikkaanpa, että aika suuri osa Suomen duunareista puhuu palkoistakin palkkakustannuksina, jos haluavat vaikuttaa vastuullisilta ja yhteiskunnan asioista jotain ymmärtävinä.

Paulo Freire kirjoitti aikanaan lukemisen arvoisen kirjan "Sorrettujen pedagogiikka", jossa hän käsittelee sitä, miten sorretuilla on taipumus samastua sortajiinsa ja alkaa ajaa heidän etujaan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Vasemmisto voittaa seuraavat vaalit, kokoomus nolasi itsensä Soiniäänestyksessä, ja keskusta uppoaa.

Hyvältä näyttää

Risto Koivula

SAK:n "arvovallalla" syotetään Tampereen kaupungille ja kaupunkilaisisille kumottua vaskistista haistapaskantiedettä...

https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/kan...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset