TimoAunio Spekulointia isossa kuvassa

Tein vaali gallupin yksinäisiltä sinkkumiehiltä

Pohjustetaan jotta tämä on spekuloiva blogi . Ei ole tarkoutus lietsoa mitään . Mutta tunnen useita eri elämän tilanteissa elävää Suomen kansalaista . Mut minulla erityisesti on paljon sinkkuja eri-ikäisiä poikamiehiä kavereina , olenhan itsekin sinkkumies . Kaikki tuntemani kertovat jotta on vaikeampi nykyään löytää nais seuraa kuin -80 , -90 tai -2000 luvun alkupuoliskolla. Suomi on muuttunut kuulemma . Jotkut väittävät jotta jäävät toiseksi esim ravintoloissa kun tyrkyl ovat , valtavalle määrälle maahanmuuttaja miehiä . Osa on jo täysin luovuttanut. Osa on vihaisia . Onko heillä oikeus olla vihaisia ..? Kuka sen vihan on tilannut , voidaan myös ehkä miettii . Sit gallupis kysyn haluisivatko Suomalaisen naisen ? 100% vastaus kaikil on kyllä . Sit kysyn äänestätkö puoluetta joka haluaa lisää poikamiehiä maailman ääristä taistelemaan samoista vapaista sinkku naisista ravintoloihin kanssasi ? Kirjoitus voidaan käsittää rasistisena . Aivan sama . Mutta spekuloin asiaa yleiseltasol kun mietin onko oikeus jollakin yksinäisel Suomi sinkkul olla vihainen . Kun vihaisena olo ei ole terveellistä ihmisel itseelkään .

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (37 kommenttia)

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Hämmästyttävä yhteensattuma, että minullakaan ei flaksi enää ravintoloissa käy samalla lailla kuin 80-90-luvuilla tai 2000-luvun alkupuolella. Olisin johtanut syyt vaikkapa oman ikääntymisen tuomiin ulkonäkömuutoksiin, mutta nyt tajuan, että "why not blame a foreigner" oli unohtunut!

P.S. Minkä puolueen ohjelmassa on "lisää poikamiehiä maailman ääristä taistelemaan sinkkunaisista ravintoloihin?"

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Sinä Reija puhut suppeasti itsestäsi . Minä puhun isosta kuvasta . Eri näkemyksiä kavereilta jotka kertoo ajasta kun Fenniaravintola , vanhan tanssikellari , Vanha maestro , Atlon , Friday jne olivat . Ja eri-ikäisil Suomi sinkku miehil oli suhteellisen helppoi mestoi tutustuu potentiaaliseen tulevaan lapsiensa äitiin . Ajat on muuttunut ja se on hyväksyttyvä . Spekuloinnin aihe on jos Suomihäviäjä tuntee katkeruutta tai on vihainen . Onko tunne väärä vai saako hän tuntea semmoista ? Saat sinäkin toki ilkkua Reija heille mokomille luusereille . Mut saako he olla vihaisia tajuttuaan "hävinneensä" ?

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Katsoo asiaa miten laajasti tahansa, niin Reija on oikeassa. Jos on päässyt 80-luvulla tanssiravintolaan, on parasta ennen -päiväys auttamatta takanapäin. Turha sitä on itkeä, ettei enää pärjää mestaruusliigassa. Pitää vain pelata ikämiessarjaa.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio Vastaus kommenttiin #4

Yrittäkää ponnistella näkee iso kuva mitä tarkoitan . En tarkoita jotta 65 vuotias roikale parkuu jottei natsaa niin kuin -80 luvul diskoissa . Toisaalta otan heiltä näkemyksen minkälaista -90 luvul oli tanssipaikoissa tarjonta , miesten ja naisten suhdeluvut jne jne . 100% faktana he kertovat jotta tyrkyl ei ennen vanhaan ollut muista maista tulleita samoista sinkku naisista riiteliviä kilpailija miehiä niin paljon . Ja suhteessa muista maista naisia ei ole Suomi pojil tullut tyrkylle Suomi ravintoloihin jne. Näin mulle väitetään . Ihan sama , mutta mitä tunnetta nää saa tuntea ? Mitä se auttaa jos vaikka "suvakit" jne ilkkuu näille lisää ??

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #6

Saavat tuntea vihaa, tai riittämättömyyttä, tai alemmuutta, tai kykenemättömyyttä, tai vaikka olevansa jumalansa hylkäämiä, niin halutessaan. Kuka minä olen keneltäkään itsesääliä kieltämään. Koitin tuossa toisessa kommentissani jo sanoa, että kukin kuitenkin valitsee itse miten suhtautuu itseensä. Vaikkapa tätä Puheenvuoroa lukemalla ei ainakaan ole syntynyt kuvaa että mitään valioyksilöitä olisi kilpasilla. Vaikka olisivatkin, niin ei ole mitään syytä tuijotella kengänkärkiä. Kyllä älykäs komea mukava kommunikatiivinen huomaavainen hauska ja hellä suomalainen parkettien partaveitsi on hyvä saalis ihan kenelle tahansa naiselle, paikasta ja kansalaisuudesta riippumatta.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen Vastaus kommenttiin #7

Max Stenbäck: - "Kyllä älykäs komea mukava kommunikatiivinen huomaavainen hauska ja hellä suomalainen parkettien partaveitsi on hyvä saalis ihan kenelle tahansa naiselle"

Totta, mutta heikkous tuossa argumentissa on se, että noin on vain sen takia, että muut ovat huonompia. Jos tanssipaikassa on kymmenen yhtä älykästä komeaa mukavaa kommunikatiivista huomaavaista hauskaa ja hellää miestä ja yhdeksän naista, niin yksi älykäs komea mukava kommunikatiivinen huomaavainen hauska ja hellä mies jää ilman paria.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #9

Jos käy flaksi 9/10 suhteella, nostan hattua mestarille. 10/10 onnistuu vain jumalalta ja Slatanilta. Ai niin, hänellähän onkin maahanmuuttajatausta. Ehkä blogisti onkin oikeassa. Toivoa kuitenkin on, koska olen kuullut että maailmassa on toinenkin tanssipaikka Vanhan Maestron lisäksi.

P.s. Jos tanssipaikassa on kymmenen yhtä älykästä komeaa mukavaa kommunikatiivista huomaavaista hauskaa ja hellää miestä, niin Åke Blomqvistin opit antavat sinulle ratkaisevan edun.

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner Vastaus kommenttiin #6

Pelkojen, vihan ja tyytymättömyyden johdosta myös Trump on tänä päivänä USA,n pressa. Ja totta virkat lisääntyneistä poikamiehistä, tämä ongelma ei vielä Suomessa ole kovinkaan suuri. Mutta Ruotsissa tilanne on vaikeampi, alkaa muistuttamaan Kiinan tilannetta, poikia on liikaa suhteessa tyttöihin. Lisäksi kaikki olemassa olevat naiset eivät käytännössä saa lupaa seurustella eurooppalaisen miehen kanssa.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Ehkä hieman kömpelösti muotoiltu, mutta kyllä minun mielestäni demografiaan on syytä kiinnittää huomiota edes sen verran, että asia tiedostetaan. Kiistaton tosiasia on, että naisia on vähemmän kuin miehiä. Suomessa syntyy keskimäärin 105 poikaa jokaista sataa tyttöä kohti ja maahanmuuttajista enemmistö on miehiä, joten maahanmuuton seurauksena ero kasvaa entisestään.

Kiinassa tähän ongelmaan on käsittääkseni jo ainakin joiltain tahoilta kiinnitetty huomiota. Siellä väestön sukupuolijakauma yhden lapsen politiikan ja poikalasten suosimisen takia on mennyt jo sen verran vinoksi, ettei kaikkia yksin jääviä miehiä voida enää kuitata naureskelemalla heitä luusereiksi, jotka eivät saa naista.

Tähän asti ihmiskunnan historiassa sodat ovat pitäneet huolta siitä, että syntyvien lasten sukupuolten luonnollinen jakauma tasoittuu. Nykyaikana kuitenkin, kun vanhanmallisia sotia ei (toivottavasti) enää tule, tai jos tulee, niin niiden uhrit jakautuvat sukupuolten välillä tasaisemmin, ei tällaista tasoittumista enää tapahdu, vaan yhteiskuntaan jää alati kasvava osuus miehiä, joille ei yksinkertaisesti riitä naispuolista elämänkumppania. Minun mielestäni tämä on tai ainakin tulee olemaan yhteiskunnallinen ongelma. Mitä aikaisemmin siihen kiinnitetään huomiota, sitä parempi.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Näinhän se on.. Ja kuten kaikissa kriiseissä, joka on liian iso tai liian vaikea ratkaista, nauretaan tai unohdetaan..

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Saa toki olla vihainen. Itsellänikin pistää aina vihaksi, kun epäonnistun jossakin. Sitten vain pari syvää henkäystä, peilin eteen, ja kysymään mitä aiot tehdä jatkossa toisin.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Semmosta voidaan myös spekuloida näkökulmia vatkata ja pyöritellä . Kun muistan kun vuonna 1991 olin Egyptin Luxorissa lomalla setäni matkassa . Jossain vaiheessa kameli safareita järjestävän isännän luona hänen kotona käytiin . Minua silloin mietitytti kun hän esitteli neljä (4) vaimoaan . Laskeskelin ala-aste matikal jotta silloinhan jotkut jäävät ilman .. Mitä nämä ilman jääneet tuntevat , vihaa , pettymystä ?? Entiedä kun en ole haastatellu .. Toisaalta mahtava historiallinen kaupunki Luxor , voisin kolmannenkin kerran käydä .

Käyttäjän HarriLaatikainen kuva
Harri Laatikainen

Oon ihmetellyt jo pitkään että miksi maahanmuutossa (kaikessa sellaisessa) ei ole sukupuolikiintiöitä. Miehellä ilman naista on tapana joutua ongelmiin iästä huolimatta.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Ihanko olet pitkään ihmetellyt?

Kolmen pisteen vihje: Perustuslaki
Kahden pisteen vihje: Perusoikeudet
Yhden pisteen vihje: Yhdenvertaisuus

https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/199907...

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Kun silmillä Max todellisuutta katsoo se näyttä erilaiselta . Oletko psykopaatti kun et ilmeisesti pysty asettua näppejään nuolemaan jääneen Suomi pojan asemaan ??

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #13

Turha tässä on ketään ruveta diagnostisoimaan.

Olen minäkin ilman jäänyt, joten hyvin pystyn. En ole siitä kuitenkaan koskaan syyttänyt ketään muuta, joten se on kieltämättä asema johon en osaa samaistua.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio Vastaus kommenttiin #17

Sen verran diagnisoin jotta itse eilen nukuin tosi huonosti . Ja puolil valoil blogin nakkasin ja kommentit . Ja vähän arvelutti liukastelenko ... Mut sen mitä soittorinkiä ympäri Suomee tein nyt . Niin hyvinä näkökulmina pitivät moni ja monen jätkäpojan ajatuspolkui ja tilannetta kuulemma kuvas ...

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Miten nuo mainitut asiat estäisivät sukupuolikiintiöt maahanmuuttoon? Eiväthän ne estä esimerkiksi sukupuolikiintiöitä valtion ja kuntien päätöksentekoelimiin tai asevelvollisuuden sälyttämistä pelkästään miehille.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #14

Kyllä sinä tiedät varsin hyvin ettei se kategorisesti estä. Kysymys oli miksi niitä ei ole ja vastaukseni oli yhdenvertaisuusperiaatteen vuoksi. Kuten selvästi osoitit, siitä voidaan poiketa. Se on kuitenkin oma keskustelunsa, onko tuo naisten ja miesten maantieteellisen jakauman epäsuhta sitten perustuslaissa tarkoitettu hyväksyttävä peruste. Jos on, sopii tietysti kysyä, miksi emme ole aiemmin estäneet naisten maaltamuuttoa. Eikö muuten suurissa kaupungeissa ole pitkään ollut enemmän naisia, kuin miehiä?

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Laki tosiaankin on tuollainen ja siihen tarvittaisiin jokin juridisesti kestävä perustelu millä perustella se, että otettaisiin tänne enemmän naisia kuin miehiä.

Nyt se on vähän sitä, että siirrettään muualla oleva ongelma meille.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Nykyaikana naiset käyvät ravinteleissa pitämässä lähinnä hauskaa eikä etsimässä elämänkumppania. Ne kivat ja reheliset elämänkumppanit haetaan sitten muualta.
Itselläni kävi todellisen elämän lottovoitto ja tsäkä kun löysin elämäni miehen baarista jossa piipahdin selvinpäin hakemassa toista ystävääni kotimatkalle.
Kohta 30 vuotta oltu kimpassa.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ystäväsi voisi katsoa peiliin, ihan turhaa syyttää muita jos itse on vässykkä.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Mun frendit on kunnon karjuja kaikki . Mut tässä vaan spekuloidaan ja tuodaan näkökulmii esille mitä silmät näkevät itsel ja muilla ympäri Suomen . Ja mitä ajatuksii pyörii eripuolil jne.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Näimpä.. Tottahan tuo on, tahdottiin tai ei. Jos kaikille ei riitä niin EI RIITä.. Sama asiahan se on työpaikoissa!

Tämän takia miesten pitäisi siirtää katseet ulkomaalaisiin deittisivustoihin ja ulkomaalaisiin naisiin :)

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Nyt jo tuhannet Suomalaiset miehet epätoivoisena naisen puutteen tuskissaan säästävät palkkatuloistaan vuoden päivät . Ja jonkun viikon lomareissullaan tyhjentävät sekä raha kassinsa että "kassinsa" . Mut voidaan kysyä onko tämä tervettä tai järkevää kehitystä ? Yhteiskunnallisesti tai edes yksilön itsensä kannalta ?

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Vinkki: Kirjoittamalla naisia saa. Ja siinä eivät muualta tulleet pärjää.
Ja kirjastosta löydät parhaat naiset.
Kannattaa myös olla joulupukki tai joulupukin kaveri, jotta saa tietää missä tuhmat tytöt asustelee.

Henry

Käyttäjän EijaNiskanen kuva
Eija Niskanen

80%lle naisista myös persuus on no no eli sulkee valtaosan naisista pois.,

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Siitä en oo tehnyt galluppia .. vielä .Mut pitää kyllä paikkansa jotta kun netistä tms on paljastunut persu jutskii . Niin seinä on noussut pystyyn muutamilkin heti . Olen kovahkon hinnan maksanut persuilusta.hyötymättä edes lounasseteliä . Vaikken oikeastaan fanaattisesti kannata yhtään mitään. Keskustal, kokoomuksel, kd on hyvii juttui kanssa osa .Muuten itse ihan niin sanotusti "kaikkiruokainen" puolueeseen tai ihonväriin tai uskontoon näähden olen nais markkinoilla ollut . En todellakaan ole mikään suvaitsematon rasisti nääs . Mut täs blogis ei oo tarkoitus minun elämää tuoda esiin . Minä voin hyvin jne. Mut muuten vaan spekuloida ja kairata ja rassata ajatuksii ja näkökulmii ..

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Yleistäen voisi sanoa, että suomalaisilla naisilla on syvään juurtunut Juha-syngrooma, oman vähättely ja vieraan ihastelu.

Mutta puhut asiaa Timo Aunio, eikä tämä epäsuhta jakauma naisten ja miesten kesken ole syntynyt vasta 2015, nuorten miesten suuren aallon saapumisen myötä, nyt epäsuhta on vain kärjistynyt entisestään. Vinoutuneesta tilanteesta on käyty keskustelua aika ajoin, mutta se on yleensä lytätty samaan tyyliin ja vielä karskimminkin kuin mitä Reija teki ensimmäisessä kommentissa, naureskellen ja ongelmaa vähätellen.

Joskus 2010 aikoihin käytiin vilkasta keskustelua miesten markkina-arvosta US-alustallakin, Henry Laasanen teki aiheellisia avauksia naisettomien miesten puolesta, mutta yhteiskunnallisella tasolla oli järkyttävää lukea kuinka yltäkylläisen etelän vaikuttajanaiset tuomitsivat mitä inhottavimmin sanakääntein pohjoisen miesten vaimontuontia rajan takaa.

Oheinen kommentti on ääripään vattuilua vuodelta 2010, mutta kuvastaa sitä vähättelevää suhtautumista vakavaan asiaan ennen ja näemmä nykyäänkin. Heh, en yhtään ihmettele tämän blogin ekan kommentin suosittelijoita, kaksinaismoralistien kuoro vauhdissa:))

"Minä ehdotan, että miestenvälisen seksuaalisen kanssakäymisen stigma poistetaan aktiivisella valistustoiminnalla kouluissa ja että siihen aktiivisesti kannustetaan suotavana toimintana. Näin yhtäkkiä kaikilla ylijääneillä miehillä on mahdollisuus päästä toteuttamaan seksuaalisuuttaan muiden kohtalotovereidensa kanssa, eikä enää tarvitse vaivata naisia tämän taakan kanssa." Lilja Tamminen

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Joskus -90 luvun lopulla Itäkeskuksen bohemiassa ajauduin kovas humalassa väittelyyn . Laskeskelin jotta 30 lähi-itälaista miestä oli raflassa . Yhtään lähi-itälaista naista ei ollut . Jonkun naisen kans jutskasin mut isompi porukka lähi-itäläisii kiilas ja vei pitemmän korren . Jurrissa uhkarohkeena mennin huutelee niille miksei he tuo Lähi-itäläisii naissii minulle tai sisaruksi tai serkkui tai jotain kun olisin kiinnostunut tutustuu kulttuuriin jne. Olen yli 1000 kertaa nähnyt muslimi miehen taluttavan Suomi naista . Yhden ainoan kerran noin ikäiseni muslimi naisen nappasin itsekin raflasta . Kiinnostusta oli , mut seuraavan kerran hänet näin hänel oli noin 60-80 vuotiaita "vartioita" vahtimassa perään . Onko tämä oikein Suomalaisii miehii kohtaan ? Jotka moni on käynyt koulut ylioopistoon asti jne. Ollut kunnon kansalainen kaikinpuolin veronmaksajana jne. Tehnyt just niinkuin yhteiskunta on ohjeistanut ja vaatinut ja patistanut .Sit on pääluettu "jäykäksi" yliopistois matikkaa jne . Niin tanssilattial pitemmän korren toisinaan vie röyhkeä, tanssitaitoinen ,rento , eläytyvä , "öljylanteinen" , bailabaila , vapaa-aikaa paljon omistava jolla on aikaa päivystää , iso kaveri remmi kimpassa joista yks nissani kans raflan edessä odottaa valmiina .kun joku saanut napattuu "saaliin" seurueesta .
Tuolleen karkeesti , ehkä jopa törkeästi raksaäijät asian näkee . Nut kun lähtenyt "lapasesta" jutut jo vaikean aiheen ympäril niin kun on jauhettu työttömistä . Jotka jostain kumman syystä työllistyy just kun ansisidonnainen loppumassa . . Niin kun naimisiin mennyt joku ulkomaalainen Suomalaisen kanssa niin onko tilastoissa eropiikki Heti sen jälkeen kun Suomen passi on saatu kouraan . Väittän lonkkalta jotta 100% on .

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Tykkäisiköhän ne etelän vaikuttajanaiset piparin devalvaatioon tähtäävistä toimista kuten bordelleista tai seksiroboteista...

Tai sitten vaan annetaan turhautumisen kasvaa kunnes joku sitten taas ottaa kiväärin tai puukon ja alkaa tappamaan naisia.

Käyttäjän kirstityoton kuva
Kirsti Era

Vanhan mummon vinkkejä:
1) älä vihaa ja halveksi naisia. Yritä tykätä ja arvostaa naisia _ihmisinä_, se herättää myönteistä vastakaikua.
2) juttele kuin ihmiselle (älä kuin reiälle)
3) perehdy muuhunkin kuin koneisiin, metsästykseen ja kalastukseen, että voit jutella
4) jos tulee pakit, älä ala huoritella, naapuripöytien naiset kuulee sen. Paljastuu, mitä naisista ylipäätään ajattelet.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Haha . Älkää nyt vanhaa rantaleijonaa alkako neuvoo .. Spekuloin tuos blogis yleisesti näkökulmii vatkaten . Riskihän on jot niin sanotusti kirjoitan myös tyhmästi kun en kauaa mieti mitä kurjoutan kännykäl .Mut mun tekemisten historia on niin rankka jotta edes mielikuvitus riitä monel kuvittelee kaikkee .. Ja siksikin näkökulmii riittää loputtomiin kun on Eletty .

Tuomo Ijäs

A) juo vähemmän kun jahtaat piparia. Ei siitä kuitenkaan tuu mitään vaikka joku lähtis mukaan.
B) Ole mukavampi. Ketään ei kiinnosta katkerat.
C) Opettele soittamaan jotain soitinta.
D) Tai muita kaikkia edellisiä

Käyttäjän OutiLesPyy kuva
Outi Pyy

Yksinäisyys ja torjutuksi tulemisen tunne on kamalaa. Mutta treffailu ja ajat ovat muuttuneet viime vuosituhannesta. En tiedä enää itse ketään (varsinkaan naisia), joka lähtisivät BAARIIN etsimään elämänkumppania. Siihen tulevaan rakkauteen saattaa kyllä törmätä kaikkialla muualla, mm. harrastuksissa, työpaikalla, järjestötoiminnassa, ulkoillessa tms. Olen myös ihan varma, että jos sinä ja ystäväsi olette itsestäsi huolehtivia, ja keskustelutaitoisia kohteliaita miehiä (joilla ei ole päihdeongelmaa), niin ei se ole mahdotonta. Kaljapäissään ei koskaan kannata lähteä riiaamaan ja edustamaan, vaikka jännittäisikin.

Nyt vaan rohkeasti profiilia Tinderiin (kaverit voi auttaa profiilin kuvien ottamisessa ja tekstin kirjoittamisessa). Ja siinä odotellessa urheiluharrastusta kehiin, ruokavalio kuntoon ja kirjasto-/salikorttia käyttöön, niin että sitten olette skarppina hurmaamaan, kun sopiva nainen ilmaantuu kuvioihin. Keski-ikä on shokki monelle, kun asiat eivät edistykään niin helposti kuin parikymppisenä ja joutuu näkemään enemmän vaivaa. Mutta se ei ole muiden vika, vaan omasta asenteesta ja viitseliäisyydestä kiinni.

On kylläkin aika karmea ajatus, että kukaan olisi mitenkään OIKEUTETTU naiseen/mieheen tai parisuhteeseen. Tästä ajatuksesta suosittelen luopumaan mahdollisimman pian. Se suhde ja toinen ihminen on ansaittava! Niin kuin kaikki muutkin suhteet elämässä, esim. ystävyys. Seuraavan kerran, kun näette siellä baarissa maahanmuuttajia, niin menkää juttelemaan heille, pelatkaa erä biljardia yhdessä ja auttakaa toisianne. Maahanmuuttaja tarvitsee varmasti apua meidän kulttuuriin sopeutumisessa ja te voitte kysellä neuvoja, miten he näyttävät saavan niin helposti naisten huomion, jos siihen joku kikka muka on. Näin lähtisin ainakin itse lähestymään tilannetta, jos huomaisin, etten enää pärjää jossakin asiassa, eli kysymällä apua ja neuvoja niiltä jotka sun mielestä sen homman taas osaavat.

Tsemppiä sinne!

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Yksi perus sääntö on tilastojen valossa läsnäolo ravintolois . Eli pitää omistaa aikaa päivystää ravintoloissa mahdollisimman paljon jne. Myös tinderis pitää omistaa aikaa näpytel loputtomii keskustelui . Mutta kuka sillä aikaa tekee ne korkeanteknologian tuotteet mihin täysin Suomen elintaso perustuu ? Kuka käy 20 vuotta kouluja kehitelläkseen hightech huippu osaamista mistä Suomi saa vientituloja ? Miksi minun pitäisi erityisemmin tutustuu maahanmuuttaja miehiin ??? Mitäs järkee siinä on ? Miksi aina vaan just heitä pitää auttaa ja auttaa loputtomiin ?? Pitäisikö minun ostaa kondomejakin heille ? Mul on työkavereina ens viikolkin ainakin 7 erikansallisuutta . Venäjä,Viro,Afgaani,Latvia,Australi,Colombia,Puola jne. Ihan sovussa tehdään töitä jne. Kaikki on hyvii tyyppei jne. Jokainen on vuokrafirmoista ja palkat kilpailutettu . Palkat on samoi kaikille . Yks näkökulma tosin on jotta Suomalaisel joka Suomessa yrittää elää on heikompi ostovoima kuin Venäläisil tai Balttialaisil kotimaissaan . Balttias sossutuet yms. eivät myöskään maahanmuuttajii houkuttele .

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Palaan vielä kirjoitukseesi kun eteeni osui tuore kirjoitus 4.9.2018 aiheesta: "Maahanmuuttajien, erityisesti turvapaikanhakijoiden sukupuolinen epäsuhta, miesten suuri määrä naisten vähäiseen määrään verrattuna, tuli tänään käsitellyksi Eduskunnassa."

Otteita Hakkaraisen puheenvuorosta:

"Meillä justiinsa viime viikolla oli juttu iltapäivälehdessä siitä, kuinka paljon on näitä kuntia ja kaupunkeja, joissa on miespuolisia paljon enempi kuin naispuolisia, 30 prosenttia. Miten kotoutuvat nämä miehet?
He ovat ihmisiä niin kuin mekin. He haluavat puolison. Annammeko me pumpattavan barbaran vai jarrua vai mitä? Ei se onnistu.”

Sitten Hakkarainen sai toruja Pekkariselta kielenkäytöstä. Hakkaraisen vastauksen perusteella ymmärrän hyvin, miksi hän nauttii kansansuosiota:

"Minä olen käytännön elämässä ollut, ja tätä kieltä yleensä käytetään tuolla kansan keskuudessa. Minä olen kansan edustaja ja tulen käyttämään myös sitä kansan kieltä. Kiitos puheenjohtajalle, kun nuhtelitte, ja kiitos siitä, että ohjaatte seuraavissa puheenvuoroissa, jos käytän vääränlaisia sanoja.”

Toimituksen poiminnat