TimoAunio Spekulointia isossa kuvassa

Ruotsin ongelma numero 1.

Olen tullut semmoseen lopputulokseen Ruotsin autopaloihin yms liittyvistä ongelmista . Se kun on liian helpolla annettu asunnot&sossurahat . Ei ole vaadittu raatamaan , vaan kattoon räkimäl on ollut mahdollista saavuttaa kiva elintaso . Se on varmasti hauska polttaa muiden autoi hällä välii meiningil kun itsel ei ole penniäkään kiinni . Mut jos olisivat raatamaan oikeasti joutuneet rahansa eteen niin ymmärtäsivät mikä työ on tienata rahat johonkin autoon jne. Siksikin Suomes otettava opiksi ja kiristettevä etuisuuksia vastikkeellisiksi . Mitään ei saisi antaa jossei esim Suomenkielen opiskelu ja työelämään meno jne kiinnosta .

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Et taida olla kovin hyvin perillä sen paremmin Suomen kuin Ruotsinkaan nykyisestä työttömyysturvasta ja sen asettamista vaatimuksista ?
Tai siitä, mitä nykyisin raataminen oikeasti tarkoittaa : se tarkoittaa nimenomaan raatamista lähes tai kokonaan ilman palkkaa ja vielä nimittelyä ja syyllistämistä palkanlisänä.

Tämä sos turvamalli tosiaan saa ihmiset raivoon ; katkeruus ja turhautuminen saattavat hyvinkin purkautua riehumisena ja epätoivona.
Mutta saavatpahan poliisit ja palomiehet töitä . Ja toimittajat. Ja terveydenhoito. Ja erityisopettajat. Muiden muassa.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

No useita työttömyyspäiväraha 3 kk karenssei nauttineena . Yli kymmenes vuokrafirmas olleena . Yli 50 kertaa kenkää saaneena (tänä vuonna 2 kertaa monoa ) . Nyt kesäl 3 viikon työttömyyspäivärahat oli esim 173,50€ jollain verukkeel leikattuna jnejne. Ruotsis -90 luvun lopus töissä olleena ja jopa poliisia pakoon juokseneena jne. Väittäsin jotta mul on jonkunlainen käytännön näppituntuma monestakin asiasta . Suomen etu ja yksilönkin etu on jotta Laakereil makoilusta pitääkin tehdä niin epämukavaa jotta helpompi olla töissä ..

Johannes Sivula

Ote elävästä elämästä:

Bongasin Baronan sivuilta keikkatyön, muuttomies.
Millä ehdoilla hommaa sitten tehdään ?

- 11 E/h (Työhän erittäin raskasta ja tapaturma-altista)
-Hommaat itsesi muuttopaikalle. liksa alkaa siitä pyörimään. Jos tulet
kauempaa, hommaa bensat ja parkkipaikka kuluineen, Tai sitten lähdet
pari tuntia aiemmin liikkeelle nyssellä tms. Liksan tulo loppuu muuttokohteessa.
Elikkä et ainakaan omalla autolla voi liikkua, tai parhaassa
tapauksessa jäät miinuksen puolelle.
Jos käy tapaturma niin voi-voi.
Eipä taida olla varsinaista ryntäystä näihin hommiin.
Aivan ryöstömeininkiä.
Mutta Baronahan on uskovaisten pulju, kuten yllä olevasta
huomaa.
Kuinkahan paljon sitten veloitetaan asiakkaalta ? 30E/h
(oletus )

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

En minä ole mikään baronan edustaja . Olin muistaakseni joskus v2005 siel töis. Entiedä mikä sijoitusyhtiöitten jotka se sen on ostanut uskonnollinen tausta on . Mut toi 11€/h jollekkin opiskelijal tai kielitaidottomal maahanmuuttajal jolla pieni veroprossa ihan ok palkka . Saa rahaa ja liikuntaa ja näkee ihmisiä ja eri luukkui niin mitä pahaa siinä on ..?

Toimituksen poiminnat