TimoAunio Spekulointia isossa kuvassa

Käänteinen epäloogisuus ja hyöty

Semmosta näkökulmaa miettinyt kun Turunkin tämän päivän terrorismi mielenosoitus juttui lueskellut . Jotta Turun kaupunki esim ei halua muistotapahtumaan osallistuu . Vaan satsaa rahaa ennemmin vastaavien terrori iskujen ennalta ehkäisyyn .

Ja olen sitäkin näkökulmaa ajatellut jotta mitä lujempaa toitotetaan maahanmuuttajien terrorismin jne uhasta Suomes . Sitä enemmän pumpataan rahaa maahanmuuttajien harrastuksiin ja hyysäyksiin . Tavallaan oikeen mut toitottajat ei ihan kaikki luultavasti ole ajatellu jotta heidän verorahoista ne rahat tulee loppupeleissä .

Kokoomuslaiset, vihreät jne lapioi lisää rahaa jotta potentiaaliset terroristit ei alkais kiukuttelee Suomes . Koska eivät halua jotta kansalaiset heitä pääsis syyttää jos jotain ikäviä terrori tms iskui ilmaantuis .Ja eivät halua persuille valtaa jne. Pakkohan sitten on vyötä kiristää jossain toisis asioissa jotta lapioitavaa rahaa riittäs hyysäyksiin . Siinä toitottoja ja toitottojan lapset jää nuolee näppejään . Mitäpä niille mitään antaa ekstraa kun eivät uhkana ole vaan kiltisti syövät kynsiään ..

Lisään vielä jotta Soininkin ydin vaaliteema oli tavallaan törkeä petos johon moni äänestäjä lankes . Kreikan piikki muka kiinni . Piikki on edelleen sepposen selällään auki . Siksikin yritän tuoda näkökulmaa esille jotta jos rahaa riittää miljardei tukemaan Saksan pankkei , kreikan eläkeläisii jne jne joka tapauksessa. Joku jankkaa jotta poliiseil rahaa ja piikki auki veronmaksajien rahoista jne.  Lisää ylinopeus sakkojako halutaan ?  Joku pöhölö eläkkeitä haluis nostaa , kysymättä haluuko duunarit eläkemaksujaan nostaa joilla lysti rahoitettais jne.

Niin siksikin miksi ei tuettaisi Suomen selkärankaa joka on kautta historian koostunut ydinperheistä . Talvisodankin ihme perustui isäntiin joilla oli perhe ja omaiset joita puolustaa .Kotihoidon tuen nosto satais suoraan asian ytimeen . Työssäkäyvil perheellisil maahanmuuttajil  bussikuskeilkin siitä olis apua . Mutta täysin sossunpiikkiin elävil siitä ei olis hyötyä koska se vähennettään muista tuista joittenka pumppaamisen varaan jotkut elämänsä rakentaneet .

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Terrorismi kumpuaa usein rikkaudesta.

Osama bin Laden-erittäin rikkaan suvun vesa.
ISIS-syntyi yhdessä maailman öljyrikkaimmista valtioista.
Baader-Meinhof-varakkaiden perheiden lapsia, jotka radikalisoituivat.

Köyhällä ei ole varaa Kalashnikoviin. Näin se maailma makaa...

Toimituksen poiminnat