TimoAunio Spekulointia isossa kuvassa

Ehdotuksii lakialoitteiksi

Semmoisen laki ehdotuksen pitäisi laittaa eteenpäin jotta kun polkupyörän alv nyt 24 %. Niin vaikka johki 5-12% pudotettas . Koska onhan se nyt kristallin kirkaasti valtion edunmukaista jotta mahdollisimman monel Suomen kansalaisel olis varaa ihan tuiki tavalliseen polkupyörään . Ja sitä kautta enemmän polkupyöräilemäl terveys pysyis kondiksessa kaiken ikäisil jne. Nythän useamman vuoden käyttöä kestävät polkupyörät maksaa 300-700€ . Se on iso paukku monelle ostaa jos rahat on tiukas muutenkin. Ehdottihan joku ministeri just "hölmöö" 400€ tukea sähköpyörilkin just .. Itsel lapsena polkupyöräily oli tärkeimpiä liikunnan harrastus muotoja kesät talvet . Ja kun pyörä oli sillä pääsi mihkä vain vaikka satojen kilometrien retkil .

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Tein kansanedustajalleni esityksen muutoksista verovähennyksiin, kohdennettuna työ- ja toimintakykyä ylläpitävien harrastusmenojen tukemiseen verotuksen keinoin ja polkupyörän käyttämisestä työmatkavälineenä, jolloin siitä saisi nykyistä (80€) suuremman verovähennyksen.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Kelle kansanedustajal teit ehdotuksen ?
Silleen ei oo tietenkään välii kuka oikeita asioita ajaa .pääasia ja tärkeintä jotta joku hoitaa . Silleen kans noi verovähennys kikkailut jää monelta hoitamatta . Mut jos selkee hinta laskee pyörä kaupas niin toimii konkreettisemmin .

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Tuonne sinisiin lähetin, puolueen ohjelmalinjauksiin. Olivat näkemyksiäni jo v.2011 eduskuntavaaliohjelmassani perussuomalaisissa.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio Vastaus kommenttiin #3

Sinisten Lindströmin kans kävin tuos kahvil ja rupattelee eduskuntatalol . Muutamaa ideaa jankkasin hälle . Saa nähdä tarttuuko onkeen ja vie eteenpäin kun peliaikaa vielä ois ministerin jakkaral kun keikkuu ..

Toimituksen poiminnat