TimoAunio Spekulointia isossa kuvassa

Järjen käyttö suotavaa

Uutisis tulee kun Suomalaisten syntyvyys heikkoa . Sitten uutisis tulee kuinka lapsiperheillä tiukkaa . Sitten poliitikot teeskentelee puuttuvansa eriarvostoitumiseen . Feikkaavat myötätuntoisen ilmeen naamalleen esiintyessään medioissa. Todellisuudes vain äänien kalastelu mieles ja omia poliittisia rahakkaita jakkaroita silmäl pitäen . Bernerikin autoveron poistol spekuloi mielistellen jne. Sitten uutisis tulee kuinka matkailuautoiksi muutettuihin moni paikkaisiin minibusseihin jne lätkäistään kunnon vero . Tiedän jotta satoja 10 lapsista perhättä on RAHAPULASSA ostanut tuommosia 900 000km ajettui bussei . Muuttanut niitä halvemman verotuksen matkailuautoksi . KOSKA RAHAT EI RIITÄ MUUTENKAAN . Todella moni tiukilla oleva suurperheen isä on ajanut linjaautokortin vain siksi koska rahat ei riitä mitenkään autoverolliseen autoon johon lapsensa mahtuis . Jotta heitä vois viedä harrastuksiin tai yhtään mihinkään. MINUN MIELESTÄ JOKAISELLE YLI 6 LAPSISELLE PERHEELLE PITÄISI AUTOVERO VAPAUS ANTAA . Ymmärrän jotta poliitikot jotka lapsettomia tai muutama lapsi ja yli 7000€/kk tilil laukkaa . Niin te ette ymmärrä mistä kirjoitan ja mitä tarkoitan . Mutta lopettakaa valehtelu olevanne huolissaan eriarvoistumisesta ,syntyvyydestä,syrjäytyneisyydestä,lapsien mahdollisuuksista harrastuksiin jne.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän VesaPeltola kuva
Vesa Peltola

Kuka vastuullinen hankkii useita lapsia, jos ei ole niitä varaa elättää. Oikea tapa lisätä lapsimäärää ei voi olla, että köyhien suurperheiden yhteiskunnan tukea lisätään. Tällaiset perheet ovat yhteiskunnan kannalta ongelmallisia ja haavoittuvia. Taloudellisesti kestävä suunta vähentää lapsiköyhyyttä olisi saada paremmat taloudelliset mahdollisuudet omaavat ihmiset hankkimaan enemmän lapsia ja köyhät vähemmän.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Jos hyvin paremmin toimeentulevil menis aikaa enemmän useamman lastensa hoitoon jne. Niin silloinhan he eivät olisi hyvin toimeen tulevia enään kun eivät kerkeisi tienata mammonaa. Yhteiskunnan keski-ikäisten riistäjien kannattaa miettiä jotta noi tän päivän lapset maksaa jos maailman kiilpailus pärjäävät heidän eläkkeensä&hoitonsa .

Toimituksen poiminnat