Tulevaisuus visioita

Näkökulmia yli vuosien . Semmosta miettinyt tuossa kun nyt esim Kiinalainen geely osti Mercedesbenzin osake kannasta 10% . Geely omistaa jo aiemmin Volvon . Niin tuossa kun Lapissa hiihellyt ja käynyt talvel erimestois . Niin kun turistei ja varsinkin Kiinalaisia tullut paljon vastaan . Niin miettinyt kun he tykkäävät raikkaista lapin ilmoista . Jotta saattavatkohan jonain päivänä ostaa jonkun koko laskettelu keskuksen itselleen . Tai rakentaa oman laskettelu ja hiihtokeskuksen . Vaikka vanhainkodin miljoonil hengitystie infektioista kärsivil potilailleen tai eläkeläisilleen . Ottavat sinne oman henkilö kunnan töihin ,lääkärit,hoitajat jne mihinkä välttämättä Suomalaisia siinä tarvitaan ..?? Siinäkin mielessä olisi ensiarvoisen tärkeätä jotta mahdollisimman moni Lapin matkailualalla toimiva työllistäisi Suomalaisia ensisijaisesti . Jolloin Suomalaiset sais työkokemusta ja mahdollisesti yrittäjiksi jne myöhemmin alkaisivat Lapissa. Koska vaikka nyt hehkutetaan esim Mercedesbenzin Uudenkaupungin tehdasta . Se on kokoonpanotyötä pääasiassa, osingot menee muualle . Auton koneet ja tekniikka tulee muualta. Se on sama kuin -60 luvul Volvon tehtaal meni Ruotsiin töihin joku . Isossa kuvassa myös se kun Suomessa ulosotossa puoli miljoonaa ihmistä . Niin valtiovallan olisi ensisijaisen tärkeää saaha nämä ihmiset jaloilleen .Nämä ulosottolaiset huonosti perustavat yrityksiä ja ovat moni läpielämän perseaukisia . Pointti tässä on se jotta Suomen valtiovalta ITSE ruoskii polvilleen kansalaisiaan . Saman aikaan ulkomaiset tulee ja ostelee ja napsii herkkupaloja kuten kultakaivoksia jne itselleen yhä enemmän ja enemmän . Täältä Suomen maasta joka PITÄISI olla Suomalaisten OMAA . Jäähäänkö katsoo sivusta ja työläisiksi vieraitten maitten kansoille omassa maassamme, eikä itse vaurastuta . Ajatella jotta Suomen laki toimii Suomalaista vastaan ja Suomen valtiotakin vastaan esim. ulosotto asioissa .

Lisään vielä sellaista kun nyt kun menet urheilukauppaan tms . Niin äkkiä yli puolet tuotteista on valmistettu Kiinassa . Eli Suomessaki moni ison osan ostovoimastansa käyttää tukeakseen Kiinan taloutta . Sekin näkökulma huomioon ottaen Olisi ensisijaisen tärkeää varmistaa jotta Suomen kansalaiset itse saisivat ”ohjaksissaan” pidettyä potentiaalisen hyödyn mitä Suomen maaperästä ja matkailusta yms on saatavilla .

Lisään vielä tähän blogiin tälläistä . Sellasta kun nyt isossa kuvassa se maa joka saastuttaa eniten tekee rahaa eniten . Paskat ja myrkyt vaan yhteisiin meriin. Taivaalle tuprutetaan myrkyt siinähän maapallon jokainen kansalainen otsooni kerroksen laihtuessa kantaa ”vastuun” . Näitten eniten luontotuhoavien maiden tuotteita ympäri maapallon eniten käytetään jokatapauksessa . Sitä sit miettii kun joku ”ituhippi” ”tunnontuskissaan” luonnon tuhoamisen puolesta on . Ja muuttaa johki omavarais talouteen metsään ja niinku kuvittelee säästävänsä luontoa tällä lailla . Se kannattaa ymmärtää jotta se taho joka luontoa tuhoaval teollisuudel miljardit käärinyt . Tulee jonain päivänä sinne persaukisen ”ituhipin” puhtaaseen metsään ja ottaa taskusta riittävästi rahaa ja ostaa ne metsät itselleen . Ja potkasee ”ituhippiä” perseelle . Kannattaa ymmärtää jotta lopulta Money Talks . Jälkeenpäin lisään vielä semmoista . Jotta kun ilmaston muutosta lähdetään fossiilisten polttoaineita vähentämäl jne. Sitä arvokkaammiksi arvometallit joita Suomen maaperäs on käy . Moninkertaistuu hinnat todennäköisesti . Ja tämän päivän poliitikot josseivat jollain lailla ulkomaisten yhtiöitten päästäessään möyryämään jalometalleja itselleen . Huomioi jotta optioi mahdollisuutta nostaa tuotoista SUOMEEN jäävää osuutta , kun hinnat moninkertaistuu . Ovat vastuussa kun hölmöläiset lopulta tajuaa jotta valtionvelat jne olis voitu maksella pois Oman maaperän löydöksil ja pohjavesiä pullottamal ITSE .

TimoAunio
Sitoutumaton Helsinki
Ehdolla presidentinvaaleissa

Blogini jutut ovat täysin omiani .
Köyhän kelpo harrastus on näkökulmilla grillaus .

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu