Karkea terveyden huollon satu

Olipa kerran Arska , Jarska ja Reiska. He olivat jo nuorina päättäneet että huomista ei murehdita ja juhlia kannattaa mielellään aina . Opiskelut jäivät näiltä iloisilta veikkosilta sivu osaan ja kesken kun keskiviikko, perjantai ja lauantai meni yleensä ympäri päissään. Eivätkä ikinä töihinkään kerenneet .

Näillä iloisil veikkosil oli koulukaverina Niilo . Joka piti parhaansa mukaan itsestään huolta ja tunnollisesti kävi koulunsa . Niilo valmistui kouluistaan ja työllistyi tiimi
päälliköksi kaupungille .

Niilol ilmeni erikoissairaan hoitoa tarvitseva selkä vaiva . Mikä alkoi haittaamaan Niilon työssä käyntiä. Niilol sovittiin leikkaus aika kahden kuukauden päähän eräälle aamulle .

Niilo sopi vapaat töistä 8 viikon toipumis ajaksi ja kieltäytyi ottamasta projektien aloituksia.

Leikkaus aamuna Arska oli päissään kompuroinut ja kyynär luu törrötti ikävästi. Akuutimpana Arska ohitti Niilon ja Niilol annettiin uusi aika 3 kk päähän.

Jopas sattui Reiska oli tälläkertaa jurrissa lyönyt päänsä seinään. Akuutimpana Reiska ohitti Niilon tällä kertaa . Uusi aika Niilol 4 kuukauden päähän.

Tällä kertaa Jarskaa oli Reiska jurri päissään lyönyt puukolla . Niilon leikkausta siirrettiin taas kun akuutimpi meni ohi ..

Arska , Reiska ja Jarska olivat jo terveyden huollon palveluita käyttäneet 3 milj. euroa käymättä päivääkään ansiotyössä. Onko tämä oikein .. Voiko tämä olla vain satu vai todellisuutta ..Onko yksilöl vastuu vai yhteiskunnalla loputon vastuu yksilön edesvastuuttomuuksista .?

Sikäli voi veikkailla on jos kun ehkä sote etenee Arska&kump. eivät yksityisten terveys asemien ovesta pääse sisään. Sikäli olen näin ymmärtänyt asioitten toimivan , korjatkaa toki jos olen väärässä.

TimoAunio
Sitoutumaton Helsinki
Ehdolla presidentinvaaleissa

Blogini jutut ovat täysin omiani .
Köyhän kelpo harrastus on näkökulmilla grillaus .

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu